Abans no decideixo què fer , he triat i remenat mil plats diferents. Hi ha tantes receptes per fer...!! . I totes tan bones!
Avui presento uns postres, de cullera , ideals per arrodonir un bon àpat. És fresquet, no molt dolç i amb la nata i el mascarpone queda boníssim.
Copa de préssec i taronja amb mascarpone:
Ingredients:
-1/2 kg de préssec en almívar.
-200 gr de formatge Mascarpone
-300 ml de nata muntada
-1/4 l de llet
-1/4 l de suc de taronja
-Ratlladures d’una taronja
-2 cullerades de sucre
-2 cullerades de Maizena
-3 rovells d’ou
-4 cullerades de licor de taronja (Cointreau)
*per decorar :Unes avellanes caramel•litzades , fils de caramel i una mica de nata muntada.
Preparació:
1-Triturar els préssecs escorreguts.
2-Batre el formatge Mascarpone i afegir , a poc a poc la nata.
3-Repartir el puré de préssec, en 4 copes, i afegir una capa de la crema de formatge. Reservar a la nevera.
4-Barrejar la maizena amb la llet i el sucre . Afegir els rovells ,el suc de taronja i la ratlladura, batre i posar al foc uns tres minuts , sense deixar de remenar, fins aconseguir una crema espessa.
5 –Retirar del foc i afegir el licor de taronja. Deixar refredar.
6- Omplir les copes amb aquesta crema de taronja, i decorar amb una mica de nata muntada i unes avellanes caramel•litzades i fils de caramel.
mmm realment te molt bona pintaaa,mare mevaa,que ha sobrat una mica??? petonsssss
ResponEliminaHola Emma,
ResponEliminaHas tocat la meva fibra sensible! El mascarpone que amb la taronja i el préssec són bons companys! A mi també m'agrada tenir convidats. Dimecres en tinc i porto una setamana inentant decidir-me pels plats! Petonets,
Un postre molt elegant i lleuger, ideal per aquestes dates.
ResponEliminaGuardem la recepte.
Bona cuina
Hola Agnés!!No ha sobrat gens, però ho tornaré a fer perque m'ha agradat molt.Petonets!
ResponEliminaHola Elen!!A mi també m'apassiona el mascarpone.Queda super cremós!!Petons.
ResponEliminaEmma.
Hola Narcís!!És molt sencill, però dóna bon resultat!!
ResponEliminaEmma, una recepta fantàstica! M'encanta! Un petonet, Paula
ResponEliminaQue bé que de tant en tant hi hagi algunes postres allunyades de les calories.
ResponEliminaM'apunto la recepta per algun dia que l'àpat sigui molt carregat.
Una abraçada!
Us puc garantir que està boníssim perquè ho he tastat i vaig repetir. Felicitats Emma, vaig quedar molt satisfeta...
ResponEliminaIrene
OOHHHHHH quina pinta més bonaaaaa!!!!. Això s'ha de tastar!!!... M'encanta!
ResponEliminaPetonets
Me l´apunto...ja saps que jo també vaig fer un gotet de mascarpone amb galeta....són deliciosos.
ResponElimina