22/1/11

QUICHE DE BOLETS

Aquest Nadal, ens va caure el joc Caçadors de Bolets. En Joan , va pensar amb els seus avis boletaires i el va demanar .Hem fet alguna partideta i a l’hora que ens divertim,aprenem que el Rossinyol també es diu” cantharellus cibarius”, o el Rovelló “Lactarius sanguifluus”. Fixa’t tu!

A mi , tinguin el nom que tinguin m’encanten!!!
I per això ,aprofitant uns bolets de la collita d’aquesta tardor, en concret uns Ous de Reig i uns Ceps, he fet aquesta quiche.
Els bolets amb el formatge de cabra , combinen a la perfecció.

Quiche de bolets :
Ingredients.
-1 Paquet de massa brisa.
-2 porros
-400 gr de bolets de temporada
-200 gr de nata líquida
-2 ous
-Un rul•lo de formatge de cabra.
-1 dit de mantega.
-Oli
-sal
-Paper d’alumini

Procediment:
1- Estirar la massa amb el paper de forn incorporat, i posar-la en un motllo .Punxar el fondo amb una forquilla.
2- Tapar amb paper de plata i posar al forn ,a 180 graus, durant 10 minuts. Després destapar, i coure 5 minuts més.
3- Saltejar els porros picats, amb la mantega i un raig d’oli.
4- Afegir els bolets i coure fins que desapareix-hi l’aigua. Reservar.
5- En un bol batre els ous amb la nata i mesclar amb la barreja de bolets i porros.
6- Salpebrar .
7- Posar la mescla al damunt de la massa , i repartir el formatge de cabra a rodanxes per sobre.
8- Coure al forn aproximadament 45 minuts, o fins que qualli.

7 comentaris:

  1. uuuuuuuuuuffff quina pinta que teee deu meu,la veritat es que tinc aquesta massa al congelador o sigui que potser que ho intenti fer jejeje petonets

    ResponSuprimeix
  2. Me encantan las quiches y me encantan los boletus, de modo que el conjunto total, tiene que estar deliciosos.

    Un abrazo.

    ResponSuprimeix
  3. Hola Emma,
    Per mi dos dels millors bolets .. i amb el formatge de cabra ha de ser una delícia al paladar.. Molt bé! Petonets,

    ResponSuprimeix
  4. Quina delicia mès bona,te ha quedat de dalt de tot.
    mil petons.
    Ague.

    ResponSuprimeix
  5. Uff, quiiiina delícia!!!! Una quiche amb ous de reig! Per mi, són els bolets més bons! Això és una quiche de luxe!!!
    Petons!

    ResponSuprimeix
  6. Ohh, ohh, quina cosa més bona!! L'hauré de provar! Petons, Paula

    ResponSuprimeix
  7. A nosaltres també ens xiflen els bolets! que bona que ha de ser aquesta quiche!

    ResponSuprimeix

Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.