Seguim amb la temporada de bolets!!!!
I sens dubte, els bolets de bosc comestibles més coneguts a Catalunya, són els Rovellons i els Pinetells,del mateix gènere i molt semblants.
El Rovelló té la “sang” més fosca i està una mica “rovellat”, i el Pinetell té la sang més ataronjada. Però , totes dues varietats estan boníssimes i jo normalment les barrejo.
Aquesta recepta és molt senzilla, i el resultat , boníssim, ja que assaborim la seva pròpia essència.
Rovellons i Pinetells al forn :
Ingredients:
-Rovellons i Pinetells
-Oli-sal
-All picat
-Julivert picat
Procediment:
1-Rentar una miqueta els bolets sota l’aixeta .
2-Pintar una placa de forn amb oli , i anar col•locant el bolets ,amb el barret cap avall ,i coure al forn, 10 minuts a 180 graus.
3-Afegir l’all i el julivert i coure 5 minuts més.
4-Servir calets i amb un bon fil d’oli d’oliva verge.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.