20/11/10

BRÒQUIL AL VAPOR AMB MOUSSE DE PATATES

Els nens durant l’època escolar dinen a l’escola, així que a casa intentem equilibrar la ingesta de verdures  per sopar.

El bròquil o la coliflor les fem sempre al vapor. Queden molt cruixents i amb un gust boníssim.

Bròquil al vapor amb Mousse de patates:
Ingredients:
-1 Bròquil .
-600 gr de patates.
-Sal.
-Crema de llet o llet.
- 1 cullerada sopera de mantega .

Preparació:
1-Netegar el bròquil i tallar-lo separant les flors.
2-Pelar les patates i tallar a trossos petits.
3-Omplir quatre dits d’aigua amb sal l’olla per fer al vapor i afegir les patates. Posar a bullir les patates.
4-Quan les patates arrenquin el bull, col•locar el bròquil , salar i tapar. Deixar fer al vapor durant 8 minuts. Retirar i reservar.
5-Retirar, també, les patates ja bullides i passar-les per la batedora ,afegir la mantega i la llet fins a aconseguir una consistència cremosa, i salar al gust.
6-Montar el plat amb un llit de la mousse de patates i posar a sobre el bròquil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.