15/11/10

POLLASTRE A LA CERVESA

Un dels guisats estrella de casa, és el Pollastre a la cervesa,acompanyat amb cous cous o arròs basmati.

Tots ens llepem els dits , literalment, amb la salseta i amb pollastre que queda molt tendre i gustos.
És un plat que es pot fer de vigília i encara queda més bo.

Pollastre a la cervesa

INGREDIENTS:
-1 Kg de pollastre sense pell ( millor si son cuixes i contra cuixes o quarts)
-3 grans d’all
-1 ceba gran
-2 pastanagues
-Farina
-Sal i pebre
-Estragó sec
-1 cullerada de mantega
-2 cullerades de maizena
-Oli
-1 cervesa tipus Pilsen de 33ml .
-Aigua.

Preparació:
1-En una paella posar oli i fregir els alls. Picar-los al morter i reservar.
2-Tallar la pastanaga amb rodanxes fines i bullir una mica amb aigua escórrer i apartar.
3- En una cassola ,fregir la ceba ,tallada en juliana,i reservar.
4-. Salpebrar el pollastre i enfarinar-lo
5-Dorar una mica el pollastre enfarinat en el oli anterior i reservar.
6-Posar a la cassola, on hem fregit la ceba, el pollastre ,la ceba fregida,l’all picat, l’estragó sec picat, la pastanaga .
7- Tirar per a sobre la cervesa,i acabar de cobrir amb aigua.
8-Cure a foc fluix uns 40’.
9-Rectificar de sal .
10-Per fer més espessa la salsa, agafar dos dits de suc de la cassola i desfer –hi la mantega i la maizena i afegir-ho al pollastre. Remenar amb comte i coure 5 minuts més.
11-Servir acompanyat amb cous cous o arròs basmati

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.