Jo els vaig veure al fantàstic blog Food & Cook , i no me n’he pogut estar. Són realment boníssims i no tenen res a veure amb els comprats.
Núvols de sucre:
Ingredients:
-20gr de gelatina neutra en pols
-90 ml d’aigua
-320 gr sucre
-200 gr de xarop de blat (Cor light Syrup) o glucosa.
- 1 i ½ culleradeta de essència de vainilla.
-1/2 culleradeta de sal.
-60ml d’aigua
-Una mica de Maizena
-Sucre glacé.
Procediment:
1-Hidratar la gelatina amb els 90 ml d’aigua en un bol.
2-Posar a escalfar el sucre amb el xarop de blat i els 60ml d’aigua restants, sense que arribi a bullir. Tant sols que s’escalfi el suficient com per que es desfaci el sucre. Si teniu un termòmetre de cuina, que no passi dels 115 graus.
3-Remenar una mica la gelatina i amb la batedora elèctrica afegir la mescla de sucre poc a poc.
4-Batre a velocitat mig/alta durant 15 minuts. Al minut 7 aproximadament, afegir la vainilla i la sal.
5-Abocar la massa en una font,empolvorada amb una mica de Maizena,i deixar reposar 12h.
6-Desemotllar, tallar a quadrats petits i arrebossar-los amb sucre glacé.
que pinta más tiernita !!!!!
ResponElimina