22/1/14

CREMA DE MASCARPONE ,PINYA I CRUIXENT DE GALETA



Unes postres de cullera sempre són una bona manera d'acabar un bon àpat. Aquesta crema és molt ràpida de fer  i és un comodí a tenir en compte, ja que podem posar qualsevol fruita que tinguem, bé sigui de temporada o en almívar .


 Ingredients per 4 persones:
-200ml de nata per muntar
-200gr de mascarpone
-2 cullerades soperes de sucre en pols
-200gr de pinya en almívar tallada a trossets petits
-8 galetes tipus Maria
-30gr de mantega fosa
-1 cullerada de caramel líquid

Preparació:
1-Muntar la nata amb el sucre en pols i mesclar amb el formatge mascarpone. Posar dins d'una mànega pastissera i reservar a la nevera.
2-Picar les galetes i barrejar amb la mantega i el caramel líquid.
3- Muntar les postres en copes o gots per capes:Una mica de cruixent de galeta, a continuació una mica de mascarpone, una capa de pinya, una mica de galeta  etc,  fins acabar amb una capa de mascarpone.
4- Decorar amb una mica de cruixent de galeta.
5-Deixar refredar fins el moment de servir.

3 comentaris:

  1. Noia! quina supercopa! M´agraden moltíssim la combinació que hi has fet.

    ResponElimina
  2. Realment ha tenir en compte!! ben fresca i que bona!!

    ResponElimina
  3. ummmmmmmmmmmmm que boooooooooooooooooo

    ResponElimina

Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.