Un del motius pels que estic més contenta amb la meva Thermomix és la facilitat amb la que pots preparar unes postres .
M’encanta poder cuinar en menys de 5 minuts, un plat que de manera tradicional em suposaria una bona estona i una estesa de plats i olles per rentar.
Aquesta escuma de préssec, l'he fet per aprofitar els últims préssecs de Calanda de la temporada.
Escuma de préssec:
Ingredients: 8 racions
-100gr de sucre
-300 gr de préssec pelat i congelat *
-2 cullerades de suc de llimona
-2 clares d’ou (80gr si són pasteuritzades)
Procediment Thermomix:
1-Pulveritzar el sucre 15seg/Vel.10.
2-Afegir el préssec congelat, i el suc de llimona i triturar 30seg/Vel. Progressiva 5-10.
Comprovar que ha quedat ben barrejat i amb l’espàtula baixar la mescla que ha quedat a les parets del got.
3-Posar la papallona a les ganivetes , afegir les clares i muntar 3 min./Vel.3,5.
4-Servir immediatament en copes i decorar amb talls de préssec natural o sucre de colors.
*Aquesta recepta també es pot fer amb el préssec amb almívar . En aquest cas, disminuir a la meitat la quantitat de sucre.
Sí que diuen que té bones aplicacions Sí,la termomix! Aquesta mousse de fruita ho demostra!
ResponEliminaÉs veritat la Thermomix facilita moltes elaboracions. De moment només he fet amassats, però tinc un munt de receptes pendents.
ResponEliminaAquesta escuma de préssec és fantàstica
Bona cuina
Quina enveja em feu...Parlen tan bé de la TX. Ficaria la cullerada en aquesta escuma sense pensar-m´ho.
ResponEliminaUiiiiii veig que també estàs contenta amb la TM!!!!!
ResponEliminaT'ha quedat genial! Deu ser molt bo
Jo ja no podria viure sense ella!!!
ResponEliminaT'ha quedat una mouse amb una textura ideal!!! I segur que boníssima...
PEtons
Aquesta escuma l'haurem de tastar per treure profit a la TM jeje. Per què han de ser congelats els préssecs?
ResponEliminapetonets
Al estar la fruita congelada queda una mouse freda , per servir al moment. Està molt bona també amb maduixes congelades. Jo sempre tinc alguna fruita congelada, per fer unes postres ràpides com aquestes.
EliminaAmb els préssecs de Calanda ha de ser una passada. Quina bona pinta!
ResponEliminaPetons.
Jo ho vull tastar Emma!!!
ResponEliminaHola Emma! he estado dando un paseo por tu blog y está muy chulo, te enlazo y así te iré viendo de vez en cuando. Esta espuma te la copio, tiene una pinta de muerte. Besitos!
ResponElimina