Quan fa calor, intento cuinar
coses lleugeres i ràpides, com aquestes broquetes de rap al vapor, amb una
vinagreta ,boníssima, que li dóna un toc fresc al plat.
La vinagreta que em va sobrar la
vaig aprofitar, un altre dia, amb uns musclos al vapor, que van ser, també, tot
un èxit.
Broquetes de rap amb vinagreta
de pebrots i ametlles
Ingredients:
-400gr de cua de rap tallada en
16 trossos-70gr de pebrot vermell
-30gr de ceba
-70gr d’oli d’oliva
-30gr de vinagre de poma
-20gr de farina d’ametlla
-1 cullereta de julivert picat
-Pebrots verds nets i tallats a trossos
-Tomàquets Cherry
-500gr d‘aigua (pel vapor)
Procediment Tradicional:
1-Netejar les verdures i
reservar2- Posar en un got de la batedora el pebrot vermell,la ceba, el julivert, l’oli, el vinagre, la sal i la farina d’ametlla i triturar fins que tots el ingredients quedin ben integrats i reservar.
3-Montar les broquetes combinat els trossos de rap amb el pebrot verd i els tomàquets Cherry.
4- Salpebrar i col·locar en una olla per cuinar al vapor i coure 15 minuts.
5-Servir les broquetes acompanyades de la vinagreta .
Procediment Thermomix:
1-Netejar les verdures i
reservar.2- Posar en el got el pebrot vermell,la ceba, el julivert, l’oli, el vinagre, la sal i la farina d’ametlla i triturar 6 segons/ Velocitat 4.Reservar en un bol.
3-Montar les broquetes combinat els trossos de rap amb el pebrot verd i els tomàquets Cherry. Salpebrar i col·locar en el recipient Varoma.
4-Posar l’aigua dins del got, posar el recipient Varoma en la seva posició i programar 15 minuts/Varoma/Velocitat 1.
5-Servir les broquetes acompanyades de la vinagreta.
Sana, saníssima, però sobretot per llepar-se'n els dits!!!
ResponEliminapetonets
Quina proposta més deliciosa i lleugera, Emma. Ara m'has fet pensar que fa mil anys que no menjo rap... i tan bo que és, oi? La salseta el fa increíble en aquesta recepta. Petons
ResponEliminaMmmmmmmmmmmmmmm tan rico que me comía hasta el palito de la brocheta.
ResponEliminaBesos.
Fresquetes i boníssimes. Bon estiu!
ResponEliminafresc, sa i molt bona presentació!
ResponElimina