3/12/10

ULLERES DE PASTA DE FULL

Avui he fet, per berenar, aquestes ulleres. Ja fa temps que les faig, doncs són molt senzilles de fer, i estan molt més bones que les comprades. Però, sempre m’ha costat aconseguir la forma d’ullera. M’enredava intentant enrotllar la pasta i la forma no em sortia gaire bé, fins que  la Lucía de Baballà va publicar un pas a pas , perfecte. He seguit les seves indicacions i crec que me n’he sortit prou bé.

Ulleres de pasta de full:

Ingredients:
-Pasta de full
-Sucre

Procediment:
1-Posar sucre en un paper de forn i col•locar a sobre la pasta de full estesa.
2-Tirar força sucre pel damunt .
3-Aplanar una miqueta amb la mà o un corró , perquè s’enganxi el sucre.
4-Plegar la pasta , de manera que quedin dues ales juntes en la meitat central.
5-Doblegar d’aquesta manera dues vegades més.
6-Tallar rodanxes d’un centímetre aproximadament i posar a la safata, sobre un paper de forn, cap amunt, força separades.
7-Coure a 180 graus durant 15 minuts o fins que quedin rosses.

3 comentaris:

  1. Hola Emma,
    No se les d'abans,,,, però aquestes estan PERFECTES! Felicitats! Són molt bones, i com tu dius, millors fetes a casa.

    ResponElimina
  2. M´agraden les ulleres. Jo al mes de novembre en vaig fer unes farcides de formatge i pernil dolç que van tenir molt d´èxit a la feina.

    Fer ulleretes és, per mi, una manera de treballar la pasta de full, sense por, i agafar-l´hi confiança

    T´han quedat molt bé...Les faré algun dia,

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies! Ja probaré a fer-les amb pernil i formatge, han de ser molt bones!

    ResponElimina

Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.