Passejant per la xarxa vaig trobar aquest pa de pessic, del blog misthermorecetas.
Queda molt flonjo i és molt ràpid de fer.
A casa ha agradat molt!!
PA DE PESSIC DE FORMATGETS
Ingredients:
- 4 ous
- 1 iogurt natural
- 110 gr. de oli de gira-sol
- 220 gr. de sucre
- 6 formatgets en porcions(tipus "El caserío")
- 220 gr. de farina
- 1 sobre de llevat (tipus Royal)
- Sucre en pols , per decorar.
Procediment tradicional:
1-Preescalfem el forn a 180º y engreixinem un motllo amb una
mica de mantega o oli de gira-sol i
espolsem una mica de farina.
2-Separem les clares dels rovells, i muntem les clares a punt de neu. Les
reservem en un bol.
3-Amb una batedora barregem els rovells, el iogurt natural, l'oli, el sucre y els formatgets.
4-Afegim la farina y el llevat i mesclem .
5-Barregem en un bol amb les clares muntades, amb moviments suaus fins que
quedi tot ben integrat.
6- Fiquem la massa en el motllo i posem
al forn durant 35-40 minuts, a
180º. Anem punxant de tant en tant amb un punxó fins que surti sec.
7-Desmotllem i deixem refredar sobre una reixeta. Un cop fred decorar amb
sucre en pols .
Procediment Thermomix:
1-Preescalfem el forn a 180º y engreixinem un motllo amb una
mica de mantega o oli de gira-sol i
espolsem una mica de farina.
2-Separem les clares dels rovells. Col·loquem la papallona a las ganivetes. Posem les clares en el got y programem 4min/V.3 (o fins que quedin ben muntades). Les
reservem en un bol.
3-Treiem la papallona i introduïm
els rovells, el iogurt natural, l'oli, el sucre i els formatgets. Programem 3
min./ vel. 3½.
4-Afegim la farina y el llevat i mesclem durant 12 seg./vel.3.
5-Barregem en un bol amb les clares muntades, amb moviments suaus fins que
quedi tot ben integrat.
6- Fiquem la massa en el motllo i posem
al forn durant 35-40 minuts, a
180º. Anem punxant de tant en tant amb un punxó fins que surti sec.
7-Desmotllem i deixem refredar sobre una reixeta. Un cop fred decorar amb
sucre en pols .
Tornar de tant en tant al blog i amb aquesta recepta , està mooolt bé!
ResponEliminaHola Emma! Fa bona cara això!!! Una abraçada :)
ResponElimina