25/7/13

GELAT DE PRÉSSEC EN ALMÍVAR


Per refrescar aquests dies de calor, res millor que un gelat!
D’ençà que tinc la Thermomix, procuro tenir sempre gel i alguna fruita neta i trossejada al congelador, per fer de forma ràpida un gelat o sorbet.
Avui he fet aquest gelat amb una llauna de préssecs en almívar, prèviament congelats i formatge quark .


Gelat de préssec en almívar
Ingredients:
-400gr de préssec en almívar congelat
-200gr de formatge tipus quark
-50gr de sucre
-1 cullerada de glucosa (opcional)

Procediment Thermomix:
1-Pulveritzar el sucre 15 seg./ Vel. Progressiva 5-10.
2-Afegir la glucosa i els préssecs congelats i triturar 20 seg. /Vel. Progressiva  5-10. Ajudar amb l’espàtula per aconseguir una massa homogènia. Si és necessari triturar uns quants segons més.
3- Finalment tirar el formatge i barrejar 20 seg. /Vel. Progressiva  5-10.
4- Posar en un recipient a congelar. Un cop congelat, tornar a triturar per tal de fer el gelat més cremós i trencar els cristalls de gel,  i tornar a congelar. Servir en una copa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.