De vegades la simplicitat és un plus i a l’hora de cuinar aquesta condició es dóna força sovint. No cal sempre complicar-se la vida amb receptes molt enrevessades per aconseguir un bon plat.
Aquest és el cas d’aquesta senzilla recepta, amb molt poca elaboració obtenim un pastís molt tendre, aromàtic i saborós.
Pastís de poma ràpid :
Ingredients:
-160gr de llet
-200gr de farina
-200gr de sucre
-4 ous
-5 pomes
-1 sobre de llevat
-1 cullereta de canyella en pols
Procediment Thermomix:
1-Pelar les 5 pomes, treure els cors i reservar .
2-Posar dins del got, 3 pomes tallades a quarts, la llet, el sucre, els ous, la farina , el llevat i la canyella i barrejar 2 minuts/Vel.5.
3-Posar dins d’un motllo rodó, prèviament untat amb mantega i cobrir amb la resta de pomes tallades per la meitat i a tallets fins a tapar tota la superfície .
4-Prescalfar el forn a 180 ̊ i coure uns 50 minuts aproximadament. Comprovar si està ja cuit amb un punxó.
5-Pintar la superfície del pastís amb gelatina de cobertura( del Lidl) o amb melmelada de préssec .
Procediment Tradicional:
1-Pelar les 5 pomes, treure els cors i reservar
2-Posar dins d’un bol , 3 pomes tallades a quarts, la llet, el sucre, els ous, la farina , el llevat i la canyella i barrejar amb la batedora elèctrica.
3-Posar dins d’un motllo rodó, prèviament untat amb mantega, i cobrir amb la resta de pomes tallades per la meitat i a tallets fins a tapar tota la superfície.
4-Prescalfar el forn a 180 ̊ i coure uns 50 minuts aproximadament. Comprovar si està ja cuit amb un punxó.
5-Pintar la superfície del pastís amb gelatina de cobertura( del Lidl) o amb melmelada de préssec .
Ràpid, fàcil i d'escàndol... Petons
ResponEliminaT'ha quedat molt bonic! M'encanta aquesta gelatina que t'hi queda a sobre...mmm!! petons
ResponEliminaFantàstic!!
ResponEliminaQue bona!!! I una presència immillorable!!1 Talment sortit de l'aparador de les millors pastisseries. M'encanta!!!
ResponEliminaPetonets
Hola guapa! Quan ens veiem ja ni et coneixeré he, he. Ja veig que tot el que fas està boníssim com sempre.
ResponEliminaQuè tinguis una bona pasqua!