Avui és Sant Valentí i sempre m’agrada fer un detallet culinari per l’ocasió.
Aquest cop he fet uns sucres amb forma de cor, de color rosa i blanc.Ho vaig veure en el blog de Morgana. Tartas con magia, només porta sucre i aigua. Es pot utilitzar sucre refinat o integral, i fer la forma segons el motllo escollit..
És una manera divertida de servir el sucre amb un bon cafè.
Cors de sucre:
ngredients:-15 ml d’aigua
-240 gr de sucre
-Colorants alimentaris
-Motlles de bombons, o de glaçons
Procediment:
1-Afegir l’aigua poc a poc amb el sucre i barrejar fins que sembli sorra de platja mullada.2-Tenyir amb el colorant escollit i omplir els motllos.
3-Deixar assecar , aproximadament, 2 dies. Poden ser més, dependent de l’ humitat ambiental.
4-Desmotllar i servir.
Són curiosos, aquests cors! Bon san valentí!
ResponEliminaEs veuen tan delicats...
ResponEliminaEncara tincs guardats els que vas fer l'any passat.. aquests tmbé són una cucada.
ResponEliminaPetonets
Moníssims!!! Els tinc pendents de fa temps. A veure si no trigo....
ResponEliminaPetonets
Que booooooooooo, em recorda els rosaris de sucre que penjan de les palmes, quins rosaris mes dolços. Petonetssssssssssssssssss
ResponEliminaQuan vaig veure la fotografia m'hi vaig quedar badant una bona estona. Una idea genial!
ResponElimina