10/2/11

PAQUETS DE PASTA DE FULL AMB BOLETS, GAMBES I FOIE

Els bolets i el foie , al meu parer , són una parella perfecta. Els sabor dels bolets es barreja amb el foie i l’un a l’altre es potencien els aromes.

Bolets, foie i gambes ,són una mossegada deliciosa.
Aquest paquets de pasta de fulls, queden molt bons , i s’hi poden posar tota mena de bolets. Jo he posat Ceps, Ous de Reig i Trompetes de la Mort, una barreja que tenia ja trossejada i congelada , d’aquesta tardor.
He fet racions individuals, i les he decorat amb unes estrelles de pasta de full.

Paquets de pasta de full amb bolets, gambes i foie:
Ingredients:
-2 paquets de pasta de full
-300 gr de bolets variats
-2 porros
-200 ml de nata líquida
-60 gr de foie micuit
-8 gambes pelades
-oli d’oliva
-1 rovell d’ou
-Sal
-Pebre
Procediment:
1-Picar els porros i sofregir amb un raig d’oli d’oliva.
2-Afegir els bolets nets i tallats a trossos petits i saltejar tot junt .
3-Barrejar la nata i salpebrar al gust. Reservar.
4-Estendre les làmines de pasta de full i tallar 4 discos de la mida d’un motllo o bol petit i 4 discos més petits per tapar.
5-Forrar 4 motllos o bols petits amb paper de forn, i col•locar els cercles de pasta de full dins.
6-Omplir amb la barreja de bolets , posar a sobre 2 games pelades i un tros de foie. Tapar amb els altres cercles de pasta.
7-Pintar amb el rovell d’ou batut .
8-Posar al forn a 180 gr 20 minuts aproximadament.
9-Desmotllar i servir calent.

7 comentaris:

  1. mmmmmm bonissssssimmmmm ,quina pinta mes bona,pasa per el meu blog a recollir una cosetaaaa.un petó

    ResponElimina
  2. Hola Emma,
    Totalment d'acord! Una combinació perfecte i si els poses amb aquesta pasta de full.. doncs una delícia!! Petons

    ResponElimina
  3. Hola Emma! qué bons han d'estar aquests pastissets!

    ResponElimina
  4. Hola Emma !!!

    Vengo a conocerte desde el blog de tu prima Agnés. Me ha gustado mucho lo que he visto, asi que por aqui me quedo ;)

    Un besin.

    ResponElimina
  5. Emma tot una delicia,son una cucada,
    m'emporto la recepta.
    Bon cap de setmana i molts de petons.

    ResponElimina
  6. Uf...faig aquests paquetets en un sopar romàntic i el tinc lligat!je, je, je...quina delícia, què bo...
    Et vull felicitar per les teves aportacions fotogràfiques en les entrades que publiques. Dóna gust cuinar les teves receptes.

    ResponElimina
  7. Aquets paquetets tenen de ser una delícia, amb els ingredients que has posat i amb la fila que fan, son de 10, boníssims.
    Petons

    ResponElimina

Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.