16/2/11

PASTÍS "ZEBRA"


Els meus fills, els dissabtes per la tarda, van a l’esplai del poble. Per berenar, posen a la venda pastissos fets a casa , i així guanyen uns calerons, per fer activitats.
Quan em toca a mi portar el pastís, faig aquest, que és senzill, però queda divertit.
 Un tall de pastís , un got de suc i a córrer!!

Pastís “Zebra”:
Ingredients:
-250 gr farina
-150 gr sucre
-3 ous
-1 iogurt
-3/4 de mida del pot de iogurt , d'oli suau.
-1/2 de mida del pot de iogurt, de llet
- 1 sobre de llevat químic
-6 cullerdades de cacau en pols

Procediment:
1-Barrejar els ous amb el sucre, afegir l’oli i el iogurt.
2- Afegir la farina tamisada amb el llevat.
3-Separar la massa en 2 parts i afegir, a una d’elles, el cacau amb la llet.
4- Engreixinar un motllo i posar un cullerot de massa blanca al mig, després dins de la massa blanca,un cullerot de xocolata, i així fins acabar la massa. Ha de quedar com una “diana” amb cercles concèntrics de massa blanca i massa de xocolata.
5- Posar al forn a 180 graus, aprox. 30’.

11 comentaris:

  1. Hola,
    L'havia vist,`però no sabia com es feia la forma.. Ara ja ho se, gràcies! Espero que guanyessin molts calerons!! Petons

    ResponSuprimeix
  2. M'encanta! El trobo molt divertit. M'apunto la recepta per fer-la una dia.
    Una abraçada!

    ResponSuprimeix
  3. t'ha quedat preciós! i ademés ha de ser ben bo.
    pt!

    ResponSuprimeix
  4. Mare meva que contents que deuen estar l'esplai! Li faria queixalada ara mateix!

    ResponSuprimeix
  5. te ha quedado muy bien esta pastel-cebra y seguro que se lo comierosn todo en l'esplai.
    muy bien me gusta
    bsos
    miquel

    ResponSuprimeix
  6. nena quin pastis mes xulooooooooo jaja t'ha quedat super beeee,un petó

    ResponSuprimeix
  7. Emma!! ara veig conm es fa aquest pastís...segur que el faré!

    ResponSuprimeix
  8. Emma te ha quedat precios i segur que bonissim¡¡¡
    la causa ha valgut la pena.
    Mils de petons guapa.

    ResponSuprimeix
  9. Emma, jo conec el pastís marbrejat, però aquest el desconeixia....caldrà provar-lo

    ResponSuprimeix
  10. Además de tener una presencia estupenda seguro que es una delicia al cuadrado. Riquísimo y perfecto para el fin de semana que se aproxima.

    Besos.

    ResponSuprimeix
  11. T'ha quedat un pastís preciós
    Bona cuina

    ResponSuprimeix

Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.