16/2/11
PASTÍS "ZEBRA"
Els meus fills, els dissabtes per la tarda, van a l’esplai del poble. Per berenar, posen a la venda pastissos fets a casa , i així guanyen uns calerons, per fer activitats.
Quan em toca a mi portar el pastís, faig aquest, que és senzill, però queda divertit.
Un tall de pastís , un got de suc i a córrer!!
Pastís “Zebra”:
Ingredients:
-250 gr farina
-150 gr sucre
-3 ous
-1 iogurt
-3/4 de mida del pot de iogurt , d'oli suau.
-1/2 de mida del pot de iogurt, de llet
- 1 sobre de llevat químic
-6 cullerdades de cacau en pols
Procediment:
1-Barrejar els ous amb el sucre, afegir l’oli i el iogurt.
2- Afegir la farina tamisada amb el llevat.
3-Separar la massa en 2 parts i afegir, a una d’elles, el cacau amb la llet.
4- Engreixinar un motllo i posar un cullerot de massa blanca al mig, després dins de la massa blanca,un cullerot de xocolata, i així fins acabar la massa. Ha de quedar com una “diana” amb cercles concèntrics de massa blanca i massa de xocolata.
5- Posar al forn a 180 graus, aprox. 30’.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Hola,
ResponEliminaL'havia vist,`però no sabia com es feia la forma.. Ara ja ho se, gràcies! Espero que guanyessin molts calerons!! Petons
M'encanta! El trobo molt divertit. M'apunto la recepta per fer-la una dia.
ResponEliminaUna abraçada!
t'ha quedat preciós! i ademés ha de ser ben bo.
ResponEliminapt!
Mare meva que contents que deuen estar l'esplai! Li faria queixalada ara mateix!
ResponEliminate ha quedado muy bien esta pastel-cebra y seguro que se lo comierosn todo en l'esplai.
ResponEliminamuy bien me gusta
bsos
miquel
nena quin pastis mes xulooooooooo jaja t'ha quedat super beeee,un petó
ResponEliminaEmma!! ara veig conm es fa aquest pastís...segur que el faré!
ResponEliminaEmma te ha quedat precios i segur que bonissim¡¡¡
ResponEliminala causa ha valgut la pena.
Mils de petons guapa.
Emma, jo conec el pastís marbrejat, però aquest el desconeixia....caldrà provar-lo
ResponEliminaAdemás de tener una presencia estupenda seguro que es una delicia al cuadrado. Riquísimo y perfecto para el fin de semana que se aproxima.
ResponEliminaBesos.
T'ha quedat un pastís preciós
ResponEliminaBona cuina