14/2/11
MUFFINS DE FRUITS VERMELLS
Avui és Sant Valentí, i he preparat la taula per esmorzar amb muffins de fruits del bosc del blog Bocados de cielo, amb una cobertura de mantega boníssima, que vaig veure al blog La receta de la felicidad.
Espero que els hi agradi, doncs jo marxo a treballar abans de que es llevin, i és una sorpresa!
Feliç Sant Valentí!!!
Muffins de fruits vermells:
Ingredients:
-300 gr de farina
-100 gr de sucre
-2 ous
-230 gr de llet
-60 gr d’oli suau
-1/2 sobre de llevat químic
-1 cullereta de essència de vainilla
-1 bossa de fruits vermells( jo congelats)
-Sucre
Procediment:
1-Tamizar la farina amb el llevat, i barrejar amb el sucre.
2-En un bol, barrejar la llet amb els ous,l’oli i la vainilla.
3-Barrejar els ingredients secs amb els humits.
4-Repartir la massa en motllos de muffins i col•locar un grapat de fruita congelada al damunt , amb una mica de sucre.
5-Coure al forn 15 minuts aproximadament, o anar punxant fins que el punxó surti net.
Cobertura:
Ingredients:Per 8 muffins
-100 gr de sucre
-30 gr d’aigua
-2 clares d’ou
-300 gr de mantega a temperatura ambient
-1 cullereta de vainilla
1- Posar al foc l’aigua amb el sucre, quan bulli abaixar el foc , i deixar uns minuts fins aconseguir un almívar fi.
2-Batre les clares a punt de neu, i afegir a poc a poc, sense deixar de batre el almívar. Seguir muntant, fins que es refredi.
3-Batre la mantega i afegir les clares, fins que quedi integrat. Encara que es talli, segui batent i es tornarà a lligar .
4-Posar en una mànega pastissera i decorar.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
que maco t'ha quedat,sembla un astronauta jaja aqui dintre ,,un petó
ResponEliminaBon dia!
ResponEliminaQuina sorpresa més maca... Fantàstic Emma! Petons
Una cucada...això enamora a qualsevol. Ja m´agradaria que m´ho fessin a mi. La recepta la trobo fàcil i a més la combinació amb fruÏts vermells deliciosa.
ResponEliminaQuina sorpresa més dolça de bon matí!!
ResponEliminaQuina sorpresa més xula!! Segur que han començat la setmana carregats d'energia positiva. Una abraçada, Paula
ResponEliminaVengo por primera vez a tu blog, vi que era un blog interesante y eso me atrajo. Así que decido pasar por tu blog y quedarme un rato.
ResponEliminaHoy, disfruto del placer de leeros, no siempre puedo y anoto en mi libreta, miles de trucos, ideas, presentaciones...que me valen de mucho.
Soy una profesional de la gastronomía, y me encanta releer los blogs, algunos hasta varias veces, es casi siempre un placer.
Me quedo encantada de haberlo descubierto.
CUATRO ESPECIAS
Qué maravilla de muffins. Esto es amor a primera vista. Preciosos y supongo que una delicia.
ResponEliminaUn besín.