3/2/11

AMANIDA AMB SALSA DE MANGO I FESTUCS

Aquesta amanida és de la Mercè Romo, molt bona cuinera i la profesora de cuina de la meva mare . Com sempre totes les seves receptes són un èxit.

Aquesta amanida té una salsa boníssima, a base de mango, curry i festucs, entre d’altres ingredients, i realment és original i està molt bona.
Jo vaig fer la part verda molt bàsica, ja que la salsa ja té prou protagonisme.

Amanida amb pernil d’ànec i salsa de mango:
Ingredients:
-1 bossa d’amanida variada ( de brots tendres)
-Tomàquets cherry
-12 llenques fines de pernil d’ànec
Ingredients per la salsa:
-1 mango maduret
-50 gr de festucs pelats
-1 iogurt natural
-1 cullereta de curry
-1 cullereta de Mostassa a la antiga
-1 cullereta de sucre moreno o mel
-pebre negre
-sal
-oli d’oliva
Procediment:
1-Pelar el mango i triturar amb els festucs, afegir el iogurt, el curri, la mostassa, el sucre moreno, i un polsim de pebre i de sal.
2-Anar afegint, sense parar de batre, un fil d’oli, fins aconseguir una salsa lligada. Rectificar de sal.
3- Repartir l’amanida en els plats i els tomàquets partits.
4-Posar a sobre les llenques de pernil d’ànec i regar amb la salsa.

7 comentaris:

  1. nena quina pinta que te aquesta amanidaaaa,un petonassss

    ResponElimina
  2. Unos ingredientes compensados para una receta perfecta. El jamón de pato me encanta.

    Besos.

    ResponElimina
  3. Hola Emma,
    Aquesta salsa m'encantarà, segur! Apuntada! I amb le pernil d'ànec... que bo!! Petonets

    ResponElimina
  4. A la carpeta de pendents!!!! Un petó, Paula

    ResponElimina
  5. La veritat: t´ha quedat una amanida 10. Una amalgama original amb el toc del mango...me l´apunto.

    Una fan de les amanides

    ResponElimina
  6. Me encanta la ensalada con el jamón de pato, pero lo que me ha enamorado es esa "mayonesa".
    Te copio la receta para probarla.
    Besos

    ResponElimina

Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.