23/2/11

MAGDALEDES DE LLIMONA

Avui he fet unes magdalenes de llimona. Són molt senzilles de fer i tenen un gust i un aroma a llimona boníssim. I tant per esmorzar com per berenar són una mossegada perfecte.

Les vaig treure del blog Pan , Dulces y otras palabras, un lloc molt interessant i amb uns pastissos de fondant i galetes i cupcakes espectaculars.

Magdalenes de llimona: 25 unitats. aprox.
Ingredients:
- 4c.s suc de llimona
-Ratlladura d’una llimona
-220 ml oli suau
-250 gr farina
-1 sobre de llevat químic
- 1 punta de sal.
-200 gr sucre
- 4 ous
Procediment:
1-Batre els ous amb el sucre.
2- Afegir el suc de llimona , l’oli, la sal, i la ratlladura.
3-Tamitzar la farina i el llevat i barrejar poc a poc.
4-Omplir els motllos i tirar sucre pel damunt.
5-Coure 5 min a 250 graus, després abaixar el forn a 200 graus i coure 5 minuts més aproximadament.

13 comentaris:

  1. Mmmm...què bones!! Aquest sucre que tenen al damunt segur que encara les fa més bones! Una abraçada, Paula

    ResponElimina
  2. Emma fa segles que no faig magdalenes, m'hi he de posar perquè m'encantes.

    ResponElimina
  3. mmm que bones,la veritat que ets surten super be,un petó

    ResponElimina
  4. és veritat per esmorzar o berenar... ideals. La foto amb el fons ha quedat preciosa! petons

    ResponElimina
  5. T´han quedat molt bé...m´agrada fer magdalenes per l´espectacle de la pujada de la massa que és tot un misteri en cada cocció...

    Per cert, he recomenat el teu bloc en l´última recepta que he publicat.

    ResponElimina
  6. -Hola Paula!Realment són molt bones. Moltes gràcies!
    -Hola Núria!!Si les fas, ja em diràs. Gràcies!
    -Hola Agnès!Moltes gràcies i petons a tots!
    -Hola Elen!Moltes gràcies pel comentari!
    -Hola Cristina!Realment el forn és un misteri!!Ah! i moltes gràcies per fer referència la meu Blog. A tú t'han quedat espectaculars!Un petó.

    ResponElimina
  7. Hola Alba!!i si les suques a la llet...boníssimes!Gràcies!!

    ResponElimina
  8. Quines magdalenes... fan tan bona pinta i amb el gustet de la llimona segur que son irresistibles!

    ResponElimina
  9. Mot maques aquestes magdalenes
    Bona cuina

    ResponElimina
  10. Les magdalenes casolanes sempre són més bones que les comprades, oi? I les clàssiques de llimona són les millors ;)

    ResponElimina
  11. Hola Emma, guapa tu

    gràcies per la recepta, segur que la provo, a casa son adictes a les magdalenes

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  12. caram, jo acabo de publicar-ne unes amb gustet de taronja.
    Aquestes també han de ser ben bones!!!!
    ptnts
    Dolça

    ResponElimina

Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.