13/2/11
TERRÒS DE SUCRE DECORAT I AGRAÏMENT
Seguint amb la cuina temàtica de Sant Valentí, he fet aquest terrossos de sucre decorats amb un coret de sucre vermell, com a detallet pel cafè.
La idea la he vist a botigues gourmet i l’ he adaptada al meu gust.
A cada terròs de sucre li he posat una punta de glassa per enganxar aquest cor vermell.
Amb aquest post ,també vull aprofitar per agrair un premi que he rebut del Blog Del Buen Comer i algo más, que si encara no el coneixeu,us animo a visitar, doncs té receptes boníssimes .
Moltíssimes gràcies per aquest premi, Agnés, ets un encant!. Em sento afalagada, i alhora em fa una miqueta de vergonya. El més difícil d’aquest premis és que ara em toca escollir a mi ,en aquest cas 10 blogs!!. Ho sento ,en aquests moments no en sóc capaç. Ja ho he fet un cop i em va costar molt, així que , he decidit compartir amb tots aquest premi, ja que el mèrit no és meu ,sinó de tots els que compartim per la xarxa.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
mmmm que macos t'hann quedattt jejeje felicitatssssssss un petó
ResponEliminaQuè original això de decorar el sucre!! M'apuntaré la idea! Un petó, Paula
ResponEliminaemma, amb aquestes galetes i aquests terrossos de sucre, no m'estranya que et donin el premi al bloc més dolç! felicitats
ResponEliminaQuina cucada, és clar que t'han donat el premi al blog més dolç amb aquests terrossets!
ResponEliminaHola Paula!Són molt fàcils de fer, i es poden decorar amb molts motius!
ResponEliminaGràcies.Emma.
Hola Manel! No té cap mèrit!! Amb glassa o xoco s'enganxen motius de sucre. Moltes gràcies!
ResponEliminaEmma
Hola Jordi! A mi m'agrada servir-los amb el cafè o tè .Queden molt divertits!! i no costa gens fer-los!Gràcies!
ResponEliminaEmma
Hola!
ResponEliminaQuina cucada... ostres m'ho apunto la idea que alguna cosa farem amb això! Genials! Petons
Un detallet amb amor
ResponEliminaMolt bona idea la decoració d’aquest sucres
ResponEliminaSalut