Els peus desossats , combinats amb el foie i amb l’aroma de l’oli de tòfona són deliciosos.
A més a més, es pot tenir fet amb antelació , i es talla un ratet abans de menjar per a que no estigui fred i llest. Un entrant ràpid i fàcil!
Carpaccio de peus de porc amb foie i oli de tòfona:
Ingredients:
-Dos peus de porc partits per la meitat
-3 grans d’all
-1 tomàquet
-1 ceba
-1 raig de conyac
-Sal
-oli d’oliva
-60 gr de foie Micuit
-oli de tòfona
-Sal Maldon
Procediment:
1-Posar a fregir els alls amb oli d’oliva , en la olla a pressió. Salar i rostir els peus en aquest oli.
2-Tirar el conyac i deixar uns minuts, fins que evapori.
3-Afegir el tomàquet obert per la meitat i la ceba neta tallada també.
4-Posar aigua , a mig cobrir . Tapar la olla i quan la vàlvula comenci a rodar, baixar el foc i bullir 45 minuts
5- Desossar, encara calents, i farcir amb el foie.
6-Embolicar amb paper film, com si fos un caramel ,i estrènyer ben fort.
7-Deixar refredar a la nevera , fins que sigui ben dur.( Jo els deixo tota la nit).
8-Retirar l’embolcall i tallar a llesques molt fines.
9- Poseu-les en un plat, amanir amb sal Maldon i oli de tòfona.
mmmm aixo si que m'agradaaa,mira que els peus de porc estan bons pero aixi ufff un petó
ResponEliminaque maravillaaa, un beso.
ResponEliminaUna manera original de fer-los crec que ho provaré ara que he vist com els has enrotllat amb film.
ResponEliminaEncara no he dinat i...
M’encanten els peus de poc. M’agraden de totes maneres.
ResponEliminaEl divendres varen anar a sopar amb la colla i vaig menjar uns peus de porc com aquest.
Aquest que has fet fan molt bona pinta, fins hi tota sento l’olor.
Ara ja sé com es fan, i els podrem fer a casa. Gràcies per la recepta
Salut i bona cuina
Hola,
ResponEliminaA casa no els hi agraden... però a mi si. Llàstima per que sino els prepararia... Deuen estar deliciosos amb el foie i l'oli... ja m'ho imagino. Petons,
Un plato fantástico, se ve estupendo.
ResponEliminaBesotes
T´ha quedat un plat que fa venir salivera a qualsevol que li agradin els peus de porc. Per provar-la!
ResponElimina