7/2/11

PAPILLOTE DE SALMÓ I VERDURES


La papillote és un mètode de cocció francès ,on l’aliment es cou amb els seus sucs. Porta molt poc greix i queda molt aromàtic i gustós.

Nosaltres, a casa,  en fem força sovint. Fins i tot varem comprar un recipient de silicona especial per fer papillote, que funciona molt bé, i serveix tant per al  forn com per al  microones .
Avui l’hem fet de salmó amb un bon llit de verdures variades i un toc d’anet. Queda molt suau i perfumat, i les verdures delicioses!

Papillote de salmó i verdures :

Ingredients:
-Lloms de salmó
-1 porro
-1 tomàquet
-8 xampinyons
-Un grapat de blat de moro de llauna
-1 pastanaga
-oli d’oliva
-Sal
- Anet
-Paper de forn o d’alumini (o recipient de silicona especial per papillote)

Procediment:
1-Rentar i tallar totes les verdures en juliana, i col•locar en una paper de forn, regar amb una raig d’oli i sal. Embolicar ben tapat fent un paquet i posar al forn a 180 graus durant 10 minuts.
2 –Treure del forn i obrir el paquet amb molt de compte de no cremar-se amb el vapor acumulat dins, i afegir el peix ,ja salat i empolsar amb anet. Tornar a tancar el paquet i posar al forn uns 10 o 15 minuts més, segons el punt de cocció que ens agradi .
3-Servir calent.

5 comentaris:

  1. Hola Emma,
    No sabia si comprar-me aquest motllo de silicona... El salmó m'agrada de totes maneres, però així amb verdures trobo que resalta tant els gustos que en faig sovint!Una foto preciosa. Que bé que es veu tot! Petons,

    ResponElimina
  2. M’encanta el peix a la papillote
    Bona cuina

    ResponElimina
  3. M'encanten els menjars en Papillote, guarden tot el seu sabor. T'ha quedat fantàstica!

    ResponElimina
  4. Jo també em vaig comprar la de silicona jejeje, va de conya!! El salmó i els peixos blaus queden perfectes. El teu plat fa molt bona cara!!

    ResponElimina
  5. mmmm aixi te d'estar molt booo,amb les seves verduretess mmm un petó

    ResponElimina

Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.