20/10/10
PASTÍS FRED DE LLIMONA I FORMATGE
Aquest pastís és un clàssic,i el faig molt sovint perquè és molt fàcil i com que és fred, ve de gust després d’un bon àpat.
Té moltes opcions, ja que la gelatina es pot canviar de gust, i fer el mateix pastís però de maduixes, pinya o el que vulgueu. També la base es pot canviar, i fer-la de galetes tipus Digestive, o de pa de pessic
PASTÍS DE LLIMONA:
INGREDIENTS:
Per la base:
A) De galetes:
-200gr galetes tipus Digestive triturades
-60gr de mantega desfeta.
Barrejar les galetes i la mantega i cobrir amb un gruix d’un cm el fondo d’un motllo desmuntable, forrat de paper flim i col•locar a la nevera
B) De Pa de pessic:(També es pot comprar una base ja feta)
Base de pa de pessic per microones: del blog Magia en mi cocina.
-2 ous
-50gr de sucre
-50gr de farina
Batre els ous amb el sucre fins que dobli el seu volum,i afegir la farina tamisada poc a poc.
-Passar mantega per un motllo rodó, i posar la massa.
-Coure al microones(1000W) 2,30 minuts(Jo el vaig coure 6 minuts)
-Deixar refredar a una reixa.
-Tallar de la mida del motllo i col•locar al fondo
Per el farcit:
-300gr de formatge tipus cremós.
-1 sobre de gelatina de llimona.
-400gr de nata muntada amb sucre
-1/4 de litre d’aigua.
Barrejar la gelatina amb només ¼ de litre d’aigua bullint i afegir el formatge. Deixar refredar una mica i afegir la nata suaument. Posar en el motllo, sobre la base escollida i posar a la nevera un mínim de 2 hores, perquè qualli.
Per la cobertura:
- 4 o 5 rodanxes de pinya en almívar i el suc
- 4 fulles de gelatina
- Triturar la pinya amb el suc i escalfar una mica.
- Apart remullar la gelatina amb aigua 5 minuts, quan estigui tova,escórrer una mica i dissoldre amb la pinya triturada. Refredar una mica i posar a sobre del farcit, ja quallat..
- Decorar com es vulgui.
Jo he fet unes figures de xocolata fondant i quan estaven fredes les he col•locat sobre el pastís i els costats.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.