Aquest pastís el vaig trobar al blog de Pasen y Degusten, i em va encantar. És ràpid de fer,tot plegat uns 15 minuts, i queda molt bo. Té un gust suau a xocolata i queda molt esponjós. Si tenim un compromís i no tenim massa temps, és ideal.
PASTIS DE XOCOLATA EXPRÉS AL MICROONES:
Ingredients:
-125 gr. xocolata fondant
-125 gr. de mantega
-125 gr. de sucre
-80 gr de farina
-3 ous
-3 cullerades soperes de llet
-1/2 sobre de llevat químic
Procediment:
1- Fondre el xocolata amb la mantega en el microones 2minuts i barrejar.
2-Batre els ous amb el sucre fins que doblin el seu volum (Jo utilitzo una batedora elèctrica manual)
3-Afegir la xocolata amb la mantega
4-Incorporar la farina tamisada amb el llevat amb molta cura .
5-Engreixinar amb una mica de mantega un motllo apte per microones, jo he fet servir un de silicona ,i omplir-lo amb la barreja.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.