Aquest cop he fet trufes, que es poden tenir congelades, i llestes per servir.
Trufes de xocolata i Mascarpone:
Ingredients:
-120 gr de melindros durs
-250 gr de xocolata fondant
-250 gr de mascarpone
-1 cullereta petita, de cafè instantani
-1 paquet de fideus de xocolata
-1 cullerada de rom (opcional)
-Cacau en pols o fideus de xocolata.
Procediment:
1-Desfer la xocolata al microones o al bany María.
2-Un cop fosa, barrejar amb el formatge mascarpone, el cafè , el rom i els melindros picats, fins aconseguir una massa homogènia.
3-Deixar reposar a la nevera , mínim una hora.
4-Fer boles petites amb les mans i arrebossar amb els fideus de xocolata o cacau en pols.
5-Posar a la nevera fins el moment de servir o congelar.
Hola guapa tu
ResponEliminaem permís anoto la teva recepta, segur que están de mort mortal
mil petonets Susanna
Apa, quina pinta!! Jo que sóc xocoaddicta, me la ben apunto. No n'he fet mai, la veritat. A verue si m'inicio amb aquesta recepta! ;)
ResponEliminaPetonets!!
Quina temptació amb mascarpone!!! Segur que t'aguanten gaire al congelador? jo hi faria uns atacs nocturns!!!
ResponEliminaMare meva, quina pinta més bona!! Tinc pendent de fer unes trufes que feia fa temps... què bones!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Mira Emma,
ResponEliminaJo m'apunto a la migdiada i em guardes unes quantes per quan m'aixequi val?? T'han quedat molt maques! Petons
Emma que senzilles i que bé han quedat. M'encanten
ResponEliminaQuina delícia. Són una temptació!
ResponEliminaUna abraçada!
Ohhh!!! que bones!!! Tens tota la raó, són un bon acompanyant de les sobretaules....
ResponEliminaUna bona combinació...per a mi perfecte!
ResponElimina