Aquí he posat la recepta , que jo he variat una miqueta, per fer-les de xocolata, i les he decorat amb uns xurros de xocolata blanca.
Han desaparegut en un tres i no res !!
MAGDALENES DE XOCOLATA:
Ingredients:( Surten 20 unitats aproximadament)
-4 ous
-200 gr de sucre
-200 gr de oli suau
-200 gr de farina
-20 gr de cacau*
-1 paquet de llevat químic
-50 gr de suc de taronja
-Ratlladures de pell de taronja
-Una pessigada de sal
Procediment:
1-Batre els ous amb el sucre i el suc de taronja, durant 6 minuts aproximadament.
2-Afegir l’oli i les ratlladures de taronja i barrejar.
2- Tamisar la farina amb la xocolata, el llevat i la sal, i mesclar amb la barreja anterior.
3- Deixar reposar a la nevera durant 30 minuts.
4-Escalfar el forn a 200 graus, repartir amb les càpsules de magdalenes i coure durant 15 minuts aproximadament, o fins que el punxó surti sec.
*Si es volen fer sense xocolata :Substituir els 20 gr de cacau per farina.
Ja veig que les classes de la su han estat productives!! Jo en vull una!!
ResponEliminaUhmmm!!!! que bons!!! són un pecat....
ResponEliminaQuè bones!! M'encanta la variació que has fet amb la xocolata!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Qué buenísima pinta tienen. Si te sobra alguno yo me hago voluntaria a degustarlos ;)
ResponEliminaBesos.
Quina delicia. M'encanta la xocolata. Amb molt de gust me'n menjaria un parell.
ResponEliminaUna abraçada!
mmmm quina pinta que tenen,ja em guardaras alguna? jejejjpetonets
ResponEliminaNo me extraña que hayan desaparecido, tienen que estar espectaculares!!!
ResponEliminaUn besito
La meva perdició.. la xocolata, i amb aquestes magdalenes, el millor! Petonets
ResponEliminaTu ves fent els cursets que vull veure les teves magdalenes penjades aquí...
ResponEliminaJo tinc una recepta semblant a la teva que me la va donar el fruiter...fins on arribem a aconseguir les receptes, eh!
Me l´apunto a pendents.
Emma...jo tb les volia fer, pero no em va donar temps!! m'he guardat la recepta per un altre dia, i per cert, m'has pres la idea de fer-les amb xocolata...jejeje
ResponEliminaM'apunto la teva tb que te molt bona pinta!
Quines magdalenes més maques
ResponEliminaBona cuina