8/3/11

BROWNIE

Diuen del Brownie, que va ser creat per error. Volien fer un pa de pessic de xocolata i es van oblidar el llevat, quedant el pastís més dens, i amb un sabor intens de xocolata .

De receptes de Brownie n’hi ha una bona pila, amb molta varietat d’ingredients. Jo avui poso la que faig normalment, quan em ve de gust menjar una mossegada suau de xocolata, sense grans complicacions.
Es pot menjar calent, acompanyat d’una bola de gelat de vainilla o nata muntada , o fred.


Brownie de xocolata:

Ingredients:
-100gr de xocolata fondant
-175 gr de mantega
-150 gr de sucre moreno
-50 gr de farina
-50 gr de farina d’ametlles
-4 ous
-1/2 cullereta de llevat en pols
-1 cullereta d’essència de vainilla
-sucre en pols per decorar

Procediment:
1-Desfer el xocolata al bany María o al microones juntament amb la mantega.
2-Batre els ous amb el sucre fins que quedi flonjo.
3-Afegir la xocolata i la mantega .
4-Tirar la farina tamisada amb el llevat i la farina d’ametlla.
5-Posar en un motllo, prèviament folrat o engreixat.
6-Coure en el forn a 180 graus durant aproximadament 20 minuts.
7-Deixar refredar , tallar a quadrets i decorar amb sucre el pols.

15 comentaris:

  1. Ohhh...... que bonics t'han quedat!! m'encanta la decoració!! Un brownie super saborós!
    Molts petonetsss

    ResponElimina
  2. que maco Emma t'ha quedat genialllll petons

    ResponElimina
  3. I és que a vegades dels errors surten meravelles!! M'agrada, m'agrada i la decoració molt original. Un petó, Paula

    ResponElimina
  4. Quina presentació més maca... No en sabia la història, gràcies! Petonets

    ResponElimina
  5. Wow! Pintaza que tiene este brownie...

    Besos.

    ResponElimina
  6. Avui no em surten els comentaris, potser en tindràs de repetits.
    Deia que son molt "guapos" i afegeixo que venen ganes de menjar-los

    ResponElimina
  7. El brownie m'agrada molt, però no ha de portar nous. No sé què tenen que el seu gust amarg no m'acaba de convèncer. La teva recepta no en porta, per tant... boníssima! M'agrada molt el que has fet amb el sucre.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  8. Fa molt bona pinta!! amb les ametlles ha de ser més suau que amb anous!! Per error jo que em vaig deixar la farina!!

    ResponElimina
  9. amb xocolata calenta y nata tenen que ser com una victoria del Barça (es per donar un toc futbolistic), es conya, tenen molt bona pinta

    ResponElimina
  10. Molt bona presentació...la teva recepta me la guardo. Quina coincidència!

    ResponElimina
  11. M'encanta la presentació! ideal per fer mossegadetes!!

    ResponElimina
  12. T'ha quedat molt maco... amb el que a mi m'agrada el brownie!!
    Petonets,
    Sandra

    ResponElimina
  13. Es molt bo el browie i t' ha quedat molt ben presentat amb porcions individuals. T' agafo la idea, si no et fa res.

    ResponElimina
  14. Que monos!!! M'encant com els has decorat queden molt bonics....

    ResponElimina
  15. Hola Emma, guapa tu

    anoto la teva recepta del browie, gràcies per compartir-la, la decoració de 10


    mil petonets SUsanna

    ResponElimina

Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.