Diuen del Brownie, que va ser creat per error. Volien fer un pa de pessic de xocolata i es van oblidar el llevat, quedant el pastís més dens, i amb un sabor intens de xocolata .
De receptes de Brownie n’hi ha una bona pila, amb molta varietat d’ingredients. Jo avui poso la que faig normalment, quan em ve de gust menjar una mossegada suau de xocolata, sense grans complicacions.
Es pot menjar calent, acompanyat d’una bola de gelat de vainilla o nata muntada , o fred.
Brownie de xocolata:
Ingredients:
-100gr de xocolata fondant
-175 gr de mantega
-150 gr de sucre moreno
-50 gr de farina
-50 gr de farina d’ametlles
-4 ous
-1/2 cullereta de llevat en pols
-1 cullereta d’essència de vainilla
-sucre en pols per decorar
Procediment:
1-Desfer el xocolata al bany María o al microones juntament amb la mantega.
2-Batre els ous amb el sucre fins que quedi flonjo.
3-Afegir la xocolata i la mantega .
4-Tirar la farina tamisada amb el llevat i la farina d’ametlla.
5-Posar en un motllo, prèviament folrat o engreixat.
6-Coure en el forn a 180 graus durant aproximadament 20 minuts.
7-Deixar refredar , tallar a quadrets i decorar amb sucre el pols.
Ohhh...... que bonics t'han quedat!! m'encanta la decoració!! Un brownie super saborós!
ResponEliminaMolts petonetsss
que maco Emma t'ha quedat genialllll petons
ResponEliminaI és que a vegades dels errors surten meravelles!! M'agrada, m'agrada i la decoració molt original. Un petó, Paula
ResponEliminaQuina presentació més maca... No en sabia la història, gràcies! Petonets
ResponEliminaWow! Pintaza que tiene este brownie...
ResponEliminaBesos.
Avui no em surten els comentaris, potser en tindràs de repetits.
ResponEliminaDeia que son molt "guapos" i afegeixo que venen ganes de menjar-los
El brownie m'agrada molt, però no ha de portar nous. No sé què tenen que el seu gust amarg no m'acaba de convèncer. La teva recepta no en porta, per tant... boníssima! M'agrada molt el que has fet amb el sucre.
ResponEliminaUna abraçada!
Fa molt bona pinta!! amb les ametlles ha de ser més suau que amb anous!! Per error jo que em vaig deixar la farina!!
ResponEliminaamb xocolata calenta y nata tenen que ser com una victoria del Barça (es per donar un toc futbolistic), es conya, tenen molt bona pinta
ResponEliminaMolt bona presentació...la teva recepta me la guardo. Quina coincidència!
ResponEliminaM'encanta la presentació! ideal per fer mossegadetes!!
ResponEliminaT'ha quedat molt maco... amb el que a mi m'agrada el brownie!!
ResponEliminaPetonets,
Sandra
Es molt bo el browie i t' ha quedat molt ben presentat amb porcions individuals. T' agafo la idea, si no et fa res.
ResponEliminaQue monos!!! M'encant com els has decorat queden molt bonics....
ResponEliminaHola Emma, guapa tu
ResponEliminaanoto la teva recepta del browie, gràcies per compartir-la, la decoració de 10
mil petonets SUsanna