17/5/11

POLLASTRE AMB SALSA DE MANGO


Aquest plat és molt lleuger i té molt poc greix. El porro es fa amb molt poc oli, i el pollastre es cou al vapor.

La combinació amb el mango és molt fresca i suau.

Pollastre amb salsa de mango:
Ingredients:
-600 gr de pollastre a filets fins.
-2 porros
-1 mango
-2 cullerades d’oli d’oliva suau
-sal
-Pebre
-1/2 got d’aigua
Procediment:
1-Netejar els porros, picar i saltar amb l’oli i l’aigua , durant aproximadament 12 minuts. Salpebrar i reservar una part.
2- Amb el porro restant, farcir els filets de pollastre, enrotllar i embolicar, un a un, amb paper film transparent , com si fos un caramel i coure al vapor , durant 20 minuts aproximadament.
3-Pelar el mango i trossejar. Coure , juntament amb el porro reservat, uns 4 minuts i triturar.
4- Desembolicar els rotllets de pollastre i tallar a rodanxes. Servir amb la salsa de mango.

3 comentaris:

  1. mmmmmmmmm aixó es per mi???? que bo te d'estar deu meu,petonsss

    ResponElimina
  2. Guau quina cosa més bona !!!! jo també en vui un platet !!!
    Gràcies per la recepta.
    Petonets

    ResponElimina
  3. Quina combinació més bona Emma! No ho havia pensat posar amb mango amb el pollastre.. i ha de ser super bo! Gràcies! Petons

    ResponElimina

Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.