17/5/11
POLLASTRE AMB SALSA DE MANGO
Aquest plat és molt lleuger i té molt poc greix. El porro es fa amb molt poc oli, i el pollastre es cou al vapor.
La combinació amb el mango és molt fresca i suau.
Pollastre amb salsa de mango:
Ingredients:
-600 gr de pollastre a filets fins.
-2 porros
-1 mango
-2 cullerades d’oli d’oliva suau
-sal
-Pebre
-1/2 got d’aigua
Procediment:
1-Netejar els porros, picar i saltar amb l’oli i l’aigua , durant aproximadament 12 minuts. Salpebrar i reservar una part.
2- Amb el porro restant, farcir els filets de pollastre, enrotllar i embolicar, un a un, amb paper film transparent , com si fos un caramel i coure al vapor , durant 20 minuts aproximadament.
3-Pelar el mango i trossejar. Coure , juntament amb el porro reservat, uns 4 minuts i triturar.
4- Desembolicar els rotllets de pollastre i tallar a rodanxes. Servir amb la salsa de mango.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
mmmmmmmmm aixó es per mi???? que bo te d'estar deu meu,petonsss
ResponEliminaGuau quina cosa més bona !!!! jo també en vui un platet !!!
ResponEliminaGràcies per la recepta.
Petonets
Quina combinació més bona Emma! No ho havia pensat posar amb mango amb el pollastre.. i ha de ser super bo! Gràcies! Petons
ResponElimina