13/5/11
PASTA A MARINERA
Avui he fet aquest plat de pasta per dinar. M’ha vingut de cara fer aquesta salseta marinera , que amb els calamars, les gambetes i les rossellones, fan un bon plat únic.
La salsa es pot fer amb antelació, i només caldrà fer bullir la pasta i barrejar-ho tot, en el moment de servir.
Pasta a la marinera:
Ingredients: per quatre persones.
-400 gr de pasta
-400 gr de tomàquet natural triturat
-1 ceba tendre
-1 gra d’all
-1 bitxo
-500 gr cloïsses o rossellones
-200 gr de gambeta pelada
-500 gr de calamar net i tallat a rodanxes
-1 copa de vi blanc
-oli
-sal
-pebre
-julivert picat
Procediment:
1- Posar les rossellones en remull , amb aigua i sal durant 30 minuts aproximadament.
2- Obrir-les al vapor i reservar.
3- Posar a escalfar oli en una cassola , fregir-hi les gambetes i reservar.
4- En el mateix oli, coure el calamar, i quan ja s’hagi begut l’aigua, tirar el vi blanc i evaporar .
5- Afegir la ceba picada amb l’all i el bitxo. Un cop cuita, afegir el tomàquet, salpebrar i coure aproximadament 15 minuts.
6- Un cop fet el sofregit, incorporar les gambetes i les rossellones i barrejar . Reservar.
7- Coure la pasta i mesclar amb la salsa.
8- Saltar tot junt, uns segons, a foc viu, i servir decorat amb una mica de julivert picat.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
mmmm quin plat mes bo,la veritat que es un dels que mes m'agrada,i m'apunto la teva versió,petons
ResponEliminaOlá passei para conhecer seu blog e gostei muito de suas receitas.Esta massa esta perfeita!! Já sou sua seguidora, se desejar venha me conhecer também, será muito bem vida. Um abraço, Marta.
ResponEliminaQuina pinta més bona té!!! A veure si algun dia m'atreveixo a fer-la! :)
ResponElimina1 salutació!