30/1/11
TRENA DE CABELL D'ÀNGEL
La meva mare em va donar confitura de Cabell d’àngel , feta per ella, de les carbasses de l’hort.
Una bona manera de degustar-la, és combinada, simplement, amb pasta de full. Amb una mossegada assaborim la confitura de Cabell d’àngel amb tots els seus matisos i, tot i que , la pasta de full no és casolana, està molt bo, i no costa gens de fer.
Trena de cabell d’àngel:
Ingredients:
-1 paquet de pasta de full
- Confitura de cabell d’àngel
-1 rovell
-Sucre
-Pinyons
-Sucre en pols
Procediment:
1- Estirar la pasta de full amb un corró i donar forma rectangular.
2- Posar el cabell d’àngel a la part central
3- Fer talls en diagonal ambdós costats
4- Tancar fent una trena , intercalant una tira de cada banda.
5- Pintar amb el rovell d’ou batut .
6- Tirar els pinyons pel damunt i una mica de sucre
7- Posar a coure al forn , a 180 graus , durant 20 minuts i gratinar 2 minuts més.
8- Deixar refredar i decorar amb sucre en pols.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Hola Emma
ResponEliminaPasta de full amb cabell d'àngel, és el meu preferit. També m'agrada molt el cabell d'àngel a les ensaïmades
Molt maca aquesta trena.
Bona cuina
oooohhhhhhhhhh quina super trena nena ,t'ha quedat amb una pintaaa ufff ,segur que no ha quedat res res de res ,no?? petonets,al meu blog hi ha una cosa per tu.
ResponEliminaHola Narcís, intentaré , però, fer la pasta de full , com tu la propera vegada, que ha de ser boníssima.
ResponEliminaEmma.
Hola Emma,
ResponEliminaNo sóc massa de cabell d'àngel.. però si és cassolana em sembla molt més bona ! T'ha quedat preciosa aquesta trena. Petonets,
Emma, quina bona pinta que fa aquesta trena!!! M'agrada molt. Una abraçada, Paula
ResponEliminaT'ha quedat una preciositat!! No sóc gaire de cabell d'àngel però a aquesta trena li faria un poc de cas ;)
ResponEliminaFa poc vaig fer unes trenes amb compota de pera i van quedar mol bones. Les hauré de provar amb cabell d'àngel. A casa ens agrada molt.
ResponEliminaUna abraçada!
JO les he fetes com tu: amb cabell d´àngel. A què són bones?
ResponEliminaHola Emma! Jo no sóc massa de cabell d''àngel, però cada vegada m'agrada més... i més si és la de la mare, casolana i bona segur! Té pinta de ser molt cruixent!
ResponEliminaPetonets
Sandra
T'ha quedat perfecta!!!, jo, sempre he fet les trenes de pernil dolç i formatge, de frankfurt, etc... però mai l'he provat com a dolç amb cabell d'àngel!!!.. fa una pinta Mmmmm serà qüestió de provar-no no?
ResponEliminaPetonets
He de provar de fer la trena, encara que compri la pasta de full (massa laboriosa per a mi).
ResponEliminaJa t'ho explicaré
He vingut des del blog de l'Agnés per veure el teu blog i amb el teu permís em quedo per aquí com a seguidora i llegint una estoneta.
ResponEliminaPetons