5/1/11

CUPCAKE DE COCO

Els tres Reis ja ho saben,al punt de la mitja nit,posaran cosetes, a les cistelletes,del infants petits i grans!!!!

El meu pare, de petit ,cantava aquesta cantarella , quan s’apropava la nit de Reis. I a mi se m’ha quedat gravada i també la canto, a l’espera de la nit més màgica de l’any.
Encara m’emociona veure la majestuositat del tres Reis Mags, quan l’Alcalde del poble els hi dona les claus que obren totes les cases, perquè pugin deixar els seus regals. M’encanta veure les carones dels nens mirant la Cavalcada de Reis. I me’n vaig a dormir ,amb la il•lusió de obrir els regals. Ara amb els meus fills, encara és millor.
I per rebre Ses Majestats els Reis d’Orient i acomiadar aquestes festes, he preparat aquests cupcakes de coco del blog Friday Again, amb cobertura de formatge i decoracions de sucre de la botiga Mama Muffins.




Cupcakes de coco:
Recepte:
Ingredients secs:
-1 tassa de coco
-1 i ¾ de farina
-2 tasses de sucre
-2 teaspoon de llevat en pols
-1/2 teaspoon de sal
Ingredients humits:
-250 gr de mantega a temperatura ambient
-1 tassa de llet
-4 ous grans
Cobertura: Cheese frosting:

-250 gr de crema de formatge (Tipus Philadelphia)
-185 gr de mantega tova.
-2 culleretes de vainilla líquida
-500 gr de sucre en pols.
Procediment:
1-Barrejar els ingredients secs menys el sucre.
2- Batre la mantega amb el sucre durant 3 minuts i afegir els ous un a un.
3-Mesclar els ingredients secs, amb els humits i la llet, en tres tongades.
4- Repartir en motllos i posar a coure al forn , a 180 graus, durant 12 minuts aproximadament.Decorar amb la cobertura de formatge .

5-Decorar amb la cobertura de formatge .

Per fer la cobertura, batre la mantega amb el formatge i afegir la vainilla i el sucre glas, fins que quedi cremós.

Molt bons Reis per a tothom i que es facin realitat tots els vostres somnis!!!!!!

10 comentaris:

  1. Hola Emma
    te acabo de conocer por un comentario en el mio.
    Y te devuelvo la visita al tuyo.Realmente tienes una vena artistica admidable.Dominas muy bien esta tecnica.
    Me voy a dar una vuelta.Nos volvemos a ver.
    Y bons reis
    miquel

    ResponElimina
  2. HOla Emma, són fantàstiques les 3 entrades. Com ja deus saber jo faig ceràmica i entén i, sé perfectament leshores, la feina i l´amor que s´ha dedicar per crear una obra d´art...

    Quant als cups cakes s´han posat de moda, no? Aques dolç anglès està conquerint el mercat. Però em sembla complicat de fer-los, almenys a simple vista...la mida de la tassa, el muntat final...

    Bé ja m´explicaràs...petons.

    ResponElimina
  3. oooooooohhh que macoooo,nena cada dia poses coses xulisimesss,que tingueu uns bons reis.petonets

    ResponElimina
  4. Emma,
    Cada vegada que veig una entrada teva penso amb que ens sorpendrà? I és que no sabria que escollir de tot el que fas. Com diu la Cristina això és un art, per mi força difícil. Esperoq que els Reis s'hagin portat molt, molt bé. Petons,

    ResponElimina
  5. Hola Miguel , encantada de tu visita. En la red si que hay grandes artistas!!!Yo, sólo, intento hacer alguna cosita....!Muchas gracias!

    ResponElimina
  6. Hola Cristina!!.La recepta ja venía amb les mides en cups o tasses Americanes, i com em van regalar unes,de tant en tan , les faig servir.Però si ho necessites, ja et passaré les equivalències.El muntatge final, és simplement cobrir amb la crema de formatge amb una mànega i un broquet gros , de 16mm aproximadament de diàmetre. Queden molt bones i esponjoses.Petons.

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies Agnés. El Nadal és un moment molt maco i vistós per la creativitat. Petons.

    ResponElimina
  8. Hola Elen!!Moltes gràcies!.Me n'alegro que t'agradin. I jo també crec, que tots els que compartim la cuina, intentem posar en cada plat ,una miqueta d'art....Petons!

    ResponElimina
  9. He descobert el teu bloc i m'agrada molt.
    Et seguiré llegint

    ResponElimina
  10. Me encantan los postres de coco.

    Un saludo

    ResponElimina

Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.