Aquesta és una
carn freda, que fa la meva mare, ideal per tenir preparada amb antelació o per
portar a un picnic.
LLOM FARCIT DE COLORS
Ingredients:
-1 llom de porc de 1k (tallat per farcir, és a dir, a talls com per llibrets però sense acabar de
tallar)
- 1/2 k de salsitxes
-3 ous durs (tallats a rodones
primes)
-Cogombrets en vinagre (Tallats finets)
- Pebrot de llauna
-1 ou sencer batut
-Pa ratllat
-Oli
-Vi blanc
-Sal
- Salsa de tomàquet per acompanyar
Procediment:
1-Farcir cada tall del llom amb un tros de salsitxa, ou , cogombre i
un tros de pebrot.
2-Salar el llom per fora, tirar l'ou batut i posar el pa ratllat per
sobre.
3-Posar a una safata amb un dit de vi blanc i coure, al forn a 160 graus durant una hora
aproximadament.
5- Deixar refredar una mica i tallar el llom a talls, diagonals, de
1/2 cm aproximadament.
6-Servir en una safata juntament amb la salsa de tomàquet.