18/5/16

LLOM FARCIT DE COLORS




Aquesta és una carn freda, que fa la meva mare, ideal per tenir preparada amb antelació o per portar a un  picnic.
LLOM FARCIT DE COLORS
 Ingredients:
-1 llom de porc de 1k (tallat per farcir, és a dir,  a talls com per llibrets però sense acabar de tallar)
- 1/2 k de salsitxes
-3 ous durs (tallats a rodones  primes)
-Cogombrets en vinagre (Tallats finets)
- Pebrot de llauna
-1 ou sencer batut
-Pa ratllat
-Oli
-Vi blanc
-Sal
- Salsa de tomàquet per acompanyar
Procediment:
1-Farcir cada tall del llom amb un tros de salsitxa, ou , cogombre i un tros de pebrot.
2-Salar el llom per fora, tirar l'ou batut i posar el pa ratllat per sobre.
3-Posar a una safata amb un dit de vi blanc  i coure, al forn a 160 graus durant una hora aproximadament.
5- Deixar refredar una mica i tallar el llom a talls, diagonals, de 1/2 cm aproximadament.

6-Servir en una safata juntament amb la salsa de tomàquet.

1 comentari:

  1. Hola Imma, m'encanta aquesta recepta. També pot servir per un entrepà!!

    ResponElimina

Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.