18/5/16

LLOM FARCIT DE COLORS




Aquesta és una carn freda, que fa la meva mare, ideal per tenir preparada amb antelació o per portar a un  picnic.
LLOM FARCIT DE COLORS
 Ingredients:
-1 llom de porc de 1k (tallat per farcir, és a dir,  a talls com per llibrets però sense acabar de tallar)
- 1/2 k de salsitxes
-3 ous durs (tallats a rodones  primes)
-Cogombrets en vinagre (Tallats finets)
- Pebrot de llauna
-1 ou sencer batut
-Pa ratllat
-Oli
-Vi blanc
-Sal
- Salsa de tomàquet per acompanyar
Procediment:
1-Farcir cada tall del llom amb un tros de salsitxa, ou , cogombre i un tros de pebrot.
2-Salar el llom per fora, tirar l'ou batut i posar el pa ratllat per sobre.
3-Posar a una safata amb un dit de vi blanc  i coure, al forn a 160 graus durant una hora aproximadament.
5- Deixar refredar una mica i tallar el llom a talls, diagonals, de 1/2 cm aproximadament.

6-Servir en una safata juntament amb la salsa de tomàquet.

2 comentaris:

  1. Hola Imma, m'encanta aquesta recepta. També pot servir per un entrepà!!

    ResponElimina
  2. Qui goig que fa,el faré aquest cap de setmana. lliges el conjunt.? Es cou sols amb el vi. Petons

    ResponElimina

Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.