Ja s’apropa Nadal, i he decidit fer torrons. He començat pel de xocolata. Volia aconseguir una textura cruixent amb flocs d’arròs. Després de navegar per la xarxa i llegir moltes receptes, he escollit una de la web de Webos fritos. És molt fàcil i ha estat tot un èxit.
Les barres de torró han anat desapareixent com si a casa tinguéssim ratolins. Ara n’hauré de tornar a fer més. És ideal per a nens.Torró d'arròs inflat :
Ingredients:
-150gr de xocolata amb llet i avellanes
-150 gr de xocolata amb llet i ametlles
-150 gr de xocolata negre fondant
-70 gr de llar de porc
-80 gr de arròs inflat de xocolata.
Procediment tradicional:
1-Trocejar les xocolates i fondre , al bany maria o al microones.
2-Afegir la llar i barrejar.
3-Finalment, mesclar l’arròs inflat i posar dins d’un motllo de silicona.
4-Deixar reposar un mínim de 4 hores.
Procediment amb Thermomix:
1-Trocejar les xocolates i programar 5 minuts , temperatura 37 graus i velocitat 1.2-Remoure amb una espàtula i programar 8 minuts, 37 graus, velocitat 1.
3-Afegir la llar i programar 1 minuts, 37 graus, velocitat 1.
4-Finalment, mesclar l’arròs inflat i posar dins d’un motllo de silicona.
5-Deixar reposar un mínim de 4 hores.
Que bo! L'any passat en vaig fer i va tenir tan èxit que ja m'han demanat que el torni a fer.
ResponEliminaUna abraçada!
el meu fill fa dies que em demana que li compri torró de xocolata amb arròs inflat, em sembla que ara ja no n'hauré de comprar :-)
ResponEliminaBonissim...el del choco krispis també!
ResponEliminaOh que bo! Per nens i grans una delícia! PEtons
ResponEliminaMolt original!! Quin color més exòtic que ha agafat, oi? M'entanta la proposta del 15. petons
ResponElimina