4/12/11

PASTÍS DE FORMATGE AMB MELMELADA DE GERDS I NABIUS


De receptes de pastissos de formatge n’hi ha a dojo, però aquesta destaca perquè és molt ràpida de fer. És lleugera, té una textura molt fina, és poc dolça i amb la melmelada de gerds i nabius, combina a la perfecció.
A casa, desapareix en un tres i no res!


Pastís de formatge amb melmelada gerds i nabius:

Ingredients:
-4 iogurts naturals o desnatats.
-1 terrina de formatge tipus Philadelphia.
-125gr de farina
-125gr de sucre
-1 sobre de sucre amb vainilla
-3 ous

Procediment tradicional:
1-Batre els ous .
2-Afegir els iogurts, el sucre  i barrejar.
3- Mesclar la farina a poc a poc.
4-Tirar la massa en un motllo engrassat i coure al forn, a 180 graus, durant aproximadament 25 minuts.
5-Deixar refredar 2 hores, i servir amb melmelada de gerds i nabius.

Procediment amb la Thermomix:
1-Batre els ous a Velocitat 3 durant 6 segons.
2-Afegir la resta d’ingredients i mesclar a Velocitat 6, 10 segons.
3-Tirar la massa en un motllo engrassat i coure al forn, a 180 graus, durant aproximadament 25 minuts.
4-Deixar refredar 2 hores, i servir amb melmelada de gerds i nabius.

7 comentaris:

  1. Hola Emma, gràcies per venir, ha estat un plaer coneixe't. Un matí distret amb poc temps per parlar, això vol dir que hi hem de tornar.
    Un pastís molt bo per la pinta que fa. No tinc thermomix però me'n feu venir ganes.

    ResponElimina
  2. El meu preferit sens dubte!
    Deliciós! El faig molt semblant, a més. No en deixo ni les miques!!

    Petonets!

    ResponElimina
  3. quina cosa mes bona ,le veritat que be molt de gust ,ademes amb la melmelada esta encara millor,petons

    ResponElimina
  4. Quina combinació! La melmelada de gerds juntament amb la d'albercoc és la meva preferida...No podia lligar millor amb el formatge. Perfecte!

    ResponElimina
  5. apuntada, m'ha agradat i molt !!!

    petonets, hem quedo a fer un vol

    ResponElimina
  6. QUE BONAAAAAAAAAA, ARA LA MENJARIA, EM GUARDES UN TROCET???? PETONETS

    ResponElimina
  7. Hola Emma
    La combinació del pastís de formatge i la melmelada de gerds i nabius, és molt bona.
    Ha esta un plaer coneix-et en persona al taller de torrons.
    Bona cuina

    ResponElimina

Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.