Aquesta recepta és perfecte per un d’aquells àpats,
plens de petis entrants, de tapetes, de gotets plens de sopetes, panets farcits,
etc.
Menjars entretinguts de fer , però una delícia al
paladar. Sense adonar-te’n, acabes menjant molt més que si mengessis un plat de cullera.Ingredients:
-100 gr de varetes de surimi
-100 gr de gambes pelades
-100 gr de ceba picada
-1 carbassó pelat i picat
-Cassoletes de pasta brisa o de pasta de full.
-oli
-Sal
-Pebre
Beixamel:
-30 gr de farina
-30 gr de mantega
-400 ml de llet
-Sal
- Nou moscada en pols
Procediment:
1-Escalfar oli en una cassola i sofregir la
ceba.2-Afegir e carbassó i sofregir 10 minuts més aproximadament.
3-Posar les gambes i coure tot junt uns minuts més.
4-Fora del foc , afegir el surimi trossejat, i salpebrar i reservar.
5- Per fer la beixamel, escalfar la llet i reservar.
6-Desfer la mantega en un altre cassó , i torrar la mantega.
7-Afegir la llet , poc a poc, tot remenat amb unes varetes, fins que es torni espès.
8-Condimentar al gust amb sal, pebre i nou moscada. Afegir el carbassó amb les gambes i el surimi, barrejar tot i retirar-ho del foc.
9-Omplir amb aquest farcit ,unes cassoletes de pasta brisa o de pasta de full .
10-Es pot servir calent o fred.
*Amb aquest mateix farcit, es poden omplir carbassons, prèviament buidats i bullits, i gratinar-los al forn , coberts amb formatge ratllat.
nena quina cosa mes bona,tindràs que fer una coseta aixi quant vingui a casa teva jejeje petons
ResponEliminaM'emporto la recepta!!! Han de ser boníssimes amb aquesta combinació....
ResponEliminaPetonets
MAre meva quines cassoletes més bones !!! M'acabo de fer seguidora del teu blog de manualitats, dir-te que tot el que fas es preciós, original i molt xulo
ResponEliminaPetonets