22/11/14

PA DE PESSIC DE FORMATGETS


Passejant per la xarxa vaig trobar aquest pa de pessic, del blog  misthermorecetas.
Queda molt flonjo i és molt ràpid de fer.
A casa ha agradat molt!!

PA DE PESSIC DE FORMATGETS

Ingredients:
- 4 ous
- 1 iogurt natural
- 110 gr. de oli de gira-sol
- 220 gr. de sucre
- 6 formatgets en porcions(tipus "El caserío")
- 220 gr. de farina
- 1 sobre de llevat (tipus Royal)
- Sucre en pols , per decorar.

Procediment tradicional:
1-Preescalfem el forn a 180º y engreixinem un motllo amb una mica  de mantega o oli de gira-sol i espolsem una mica de farina.
2-Separem les clares dels rovells, i muntem les clares a punt de neu. Les reservem en un bol.
3-Amb una batedora barregem els rovells, el iogurt natural, l'oli, el sucre y els formatgets.
4-Afegim la farina y el llevat i mesclem .
5-Barregem en un bol amb les clares muntades, amb moviments suaus fins que quedi tot ben integrat.
6- Fiquem la massa en el motllo i  posem al forn durant 35-40 minuts, a 180º. Anem punxant de tant en tant amb un punxó fins que surti sec.
7-Desmotllem  i  deixem refredar  sobre una reixeta. Un cop fred decorar amb sucre en pols .

Procediment  Thermomix:
1-Preescalfem el forn a 180º y engreixinem un motllo amb una mica  de mantega o oli de gira-sol i espolsem una mica de farina.
2-Separem les clares dels rovells. Col·loquem la papallona  a las ganivetes. Posem  les clares en el got y programem 4min/V.3 (o fins que quedin ben muntades). Les reservem en un bol.
3-Treiem la papallona i  introduïm els rovells, el iogurt natural, l'oli, el sucre i els formatgets. Programem 3 min./ vel. 3½.
4-Afegim la farina y el llevat i mesclem durant 12 seg./vel.3.
5-Barregem en un bol amb les clares muntades, amb moviments suaus fins que quedi  tot ben integrat.
6- Fiquem la massa en el motllo i  posem al forn durant 35-40 minuts, a 180º. Anem punxant de tant en tant amb un punxó fins que surti sec.
7-Desmotllem  i  deixem refredar  sobre una reixeta. Un cop fred decorar amb sucre en pols .

2 comentaris:

  1. Tornar de tant en tant al blog i amb aquesta recepta , està mooolt bé!

    ResponElimina
  2. Hola Emma! Fa bona cara això!!! Una abraçada :)

    ResponElimina

Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.