15/3/13

PASTÍS DE POMA RÀPID


De vegades  la simplicitat és un plus i a l’hora de cuinar aquesta condició es dóna força sovint. No cal sempre complicar-se la vida amb receptes molt enrevessades per aconseguir un bon plat.
Aquest és el cas d’aquesta senzilla recepta, amb molt poca elaboració obtenim un pastís molt tendre, aromàtic i saborós.


Pastís de poma ràpid :

Ingredients:
-160gr de llet
-200gr de farina
-200gr de sucre
-4 ous
-5 pomes
-1 sobre de llevat
-1 cullereta de canyella en pols

Procediment Thermomix:
1-Pelar les 5 pomes, treure els cors i reservar .
2-Posar dins del got, 3 pomes tallades a quarts, la llet, el sucre, els ous, la farina , el llevat  i la canyella i barrejar  2 minuts/Vel.5.
3-Posar dins d’un motllo rodó, prèviament untat amb mantega  i cobrir amb la resta de pomes tallades per la meitat i a tallets fins a tapar tota la superfície .
4-Prescalfar el forn a 180 ̊ i coure uns 50 minuts aproximadament. Comprovar si està ja cuit amb un punxó.
5-Pintar la superfície del  pastís amb gelatina de cobertura( del Lidl) o amb melmelada de préssec .

Procediment Tradicional:
1-Pelar les 5 pomes, treure els cors i reservar
2-Posar dins d’un bol , 3 pomes tallades a quarts, la llet, el sucre, els ous, la farina , el llevat  i la canyella i barrejar amb la batedora elèctrica.
 3-Posar dins d’un motllo rodó, prèviament untat amb mantega, i cobrir amb la resta de pomes tallades per la meitat i a tallets fins a tapar tota la superfície.
4-Prescalfar el forn a 180 ̊ i coure uns 50 minuts aproximadament. Comprovar si està ja cuit amb un punxó.
5-Pintar la superfície del  pastís amb gelatina de cobertura( del Lidl) o amb melmelada de préssec .

5 comentaris:

  1. T'ha quedat molt bonic! M'encanta aquesta gelatina que t'hi queda a sobre...mmm!! petons

    ResponElimina
  2. Que bona!!! I una presència immillorable!!1 Talment sortit de l'aparador de les millors pastisseries. M'encanta!!!
    Petonets

    ResponElimina
  3. Hola guapa! Quan ens veiem ja ni et coneixeré he, he. Ja veig que tot el que fas està boníssim com sempre.
    Què tinguis una bona pasqua!

    ResponElimina

Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.