25/11/11

PA DOLÇ AMB MADUIXES DESHIDRATADES


Sempre falta temps, anem atrafegats amb feina, reunions, compres i una llarga llista d’obligacions.
Però, per sort, tenim maquinetes que ens ajuden, com la panificadora.
Avui l’he deixat fent un pa dolç amb maduixes deshidratades i m’he anat a una reunió a l’escola dels meus fills.
 Quan he tornat i he obert la porta de casa, m’ha arribat una dolça olor a pa acabat de fer. Mmmm, una delícia ....
Aquest pa està molt bo sòl o acompanyat de mantega i melmelada




Pa dolç amb maduixes deshidratades:
Ingredients:
-350 gr de farina
-140 ml de llet tèbia
-80 gr de mantega
-2 rovells d’ou
      -1 cullereta de suc de llimona
-1 cullerada sopera de essència de tarongina
-1 cullereta  de llevat sec de forner
-1 cullereta de sal
-40 gr de sucre + un sobre de sucre de vainilla
-50 gr de maduixes deshidratades tallades a trossets petits.

Procediment panificadora:
1-    Posar la llet, a continuació els rovells batuts , l’essència de tarongina i el suc de llimona.
2-    Tirar la farina, a una cantonada el sucre, a l’altre la sal, al mig el llevat i finalment repartir la mantega a trossets.
3-    Programar “Pa normal”.
4-    Un cop fet el primer amassat, normalment la màquina fa una senyal acústica, hi podem afegir les maduixes  deshidratades .
5-    Quan el programa hagi finalitzat ,deixar refredar el pa .
6-    Servir sòl o acompanyat de mantega i melmelada.





        .


5 comentaris:

  1. si la olor arriba a casa i tot ,quina pinta me bona,amb mantega mmmm,petons

    ResponElimina
  2. Carai! Quina delícia de pa. M'encanta!!! Petons

    ResponElimina
  3. UMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! QUE BO !!!
    PETONETSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

    ResponElimina
  4. Els pans abrioixats o amb ou em costen (d'aconseguir que em quedin bé, de menjar m'encanten). Però a tu t'ha quedat fantàstic! Un bon berenar!
    petonets

    ResponElimina

Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.