tag:blogger.com,1999:blog-7742105859576232331.post1085564615939968238..comments2023-06-02T17:11:18.053+02:00Comments on Taller de sucre: PA D'ESPELTATaller de sucrehttp://www.blogger.com/profile/01863525671513441670noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7742105859576232331.post-83958517715712715962013-01-23T12:35:29.309+01:002013-01-23T12:35:29.309+01:00Sembla molt bo!! A mi m'encanta, sempre l'...Sembla molt bo!! A mi m'encanta, sempre l'he comprat fet, això sí, de forner! A veure si un dia ens en deixes una molla... he he he. Petons!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7742105859576232331.post-21744834622268395782013-01-22T11:43:25.493+01:002013-01-22T11:43:25.493+01:00Si que t'han quedat bé si, no es veu gens atap...Si que t'han quedat bé si, no es veu gens atapeït. M'emporto la recepta!!!Catieuhttps://www.blogger.com/profile/00362153745937262910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7742105859576232331.post-61387257882823437602013-01-22T08:28:15.943+01:002013-01-22T08:28:15.943+01:00Doncs sí que té bona pinta.., jo amb el pa prefere...Doncs sí que té bona pinta.., jo amb el pa prefereixo barrejar farines, ja que la primera vegada que vaig fer pa amb farina de sègol em va quedar com una pedra... petons!Cintahttps://www.blogger.com/profile/03537476036636999249noreply@blogger.com