29/1/13

PA DE PESSIC AL VAPOR




A casa cuinem molt sovint al vapor principalment verdura i peix, però ara ja puc dir que també fem pa de pessic.
Quan vaig veure la recepta no em vaig poder resistir a provar-la. És realment increïble que pugi la massa i que quedi flonja, com feta al forn. 
Està boníssim i no t’has de preocupar de si es crema !
Se l’han cruspit en un tres i no res, i si no m’espavilo, com veieu, no queda ni una engruna per fer la foto!

Pa de pessic al vapor
Ingredients:
-2 ous
-200gr de llet
-180 gr de sucre
-1 sobre de llevat químic
-2 cullerades de mel
-1200gr d’aigua

Procediment Thermomix:
1-Posar en el got els ous, la llet  i el sucre i programar  30seg/Vel.6.
2-Afegir la farina i el llevat i barrejar  30seg/Vel.6.
3-Untar un motllo rodó d’un sòl ús , amb la mel .
4-Posar la massa dins del motllo i tapar-lo amb paper d’alumini , per tal de que no entri el vapor a l’interior. Posar el motllo ben tapat dins del recipient Varoma. 
5- Esbandir el got amb una mica d’aigua. Omplir amb l’aigua reservada. Col•locar el recipient Varoma en la seva posició i programar 60min/Varoma/Vel.2  .
6-Desmotllar el pa de pessic i decorar .

5 comentaris:

  1. Que bo! No ho havia sentit mai, això de coure un pastís al vapor. Sense termomix també es pot fer? Petons!

    ResponElimina
  2. Jo crec que si, amb una olla amb vaporera .

    ResponElimina
    Respostes
    1. ok, doncs me'l guardo per fer-lo, que m'ha cridat l'atenció :-)

      Elimina
  3. Ja em diràs. Realment queda deliciós!
    Emma

    ResponElimina
  4. Bones! No poses quantitat de farina...

    ResponElimina

Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Si voleu contactar amb mi ,podeu escriure’m a: emma.gatzem@gmail.com, i us respondré el més aviat possible.